• Haberler
  • Konya
  • Eski Karapınar Belediye Başkanı Hakimiyet Gazetesi'ni ziyaret etti

Eski Karapınar Belediye Başkanı Hakimiyet Gazetesi'ni ziyaret etti

Eski Karapınar Belediye Başkanı gazetemizi ziyaret etti. Eski başkan Mehmet Mugayıtoğlu ziyareti sırasında belediyecilik hizmetleri ve emeklilik hayatı üzerine açıklamalarda bulundu.

2004-2014 yılları arasında AK Parti'den belediye başkanlığı görevini üstlenen ve Karapınar Belediye Başkanlığı'ndan emekli olan Mehmet Mugayıtoğlu, gazetemizi ziyaret etti. Belediye başkanlığı sürecinde gerçekleştirdiği projeleri ve güncel düşüncelerini bizimle paylaştı.

"GÖREVE GELDİĞİMİZDE KANALİZASYON YOKTU"

Başkanlık dönemi boyunca Karapınar'da birçok önemli projeye imza attığını söyleyen Mugayıtoğlu, özellikle altyapı çalışmalarına dikkat çekti. Göreve geldiklerinde Karapınar'da kanalizasyon sisteminin olmadığını ve şehirde ilk kez kanalizasyon şebekesini kurduklarını ifade etti. Ayrıca, yağmur suyu hatlarının yapıldığını belirtti.

Konut ihtiyacına çözüm üretmek amacıyla Karapınar'da TOKİ konutları yaptırdıklarını ve bölgedeki ilk organize sanayi bölgesini kurduklarını aktaran Mugayıtoğlu, şehrin yollarının tamamını sıcak asfalt, kilitli taş ve soğuk asfaltla düzenlediklerini dile getirdi.

Döneminde Türkiye'nin en büyük Güneş Jenerasyon Sistemi'nin Karapınar'da başlatıldığını ve büyükbaş hayvancılık tesisi kurulduğunu ifade eden Mugayıtoğlu, Kültür ve gençlik merkezlerinin tamamlanması ve Meslek Yüksekokulu'na yeni binaların yapılması gibi önemli yatırımların da bu dönemde gerçekleştirildiğini ifade etti.

Emeklilik hayatına devam eden Mugayıtoğlu:

“Ülkenin ve milletin huzur ve refah içerisinde yaşaması temenni ediyorum. AK Parti  hem ülkeye hem de şehre ciddi katkılar sağladı, ekonomik sıkıntıların kısa sürede düzelmesini umuyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.
 

Bakmadan Geçme