• Haberler
  • Asayiş
  • Eski eşini boğazından keserek öldüren zanlı tutuklandı

Eski eşini boğazından keserek öldüren zanlı tutuklandı

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde eski eşiyle birlikte olduğu iddia edilen ve boğazını keserek öldüren adam mahkeme tarafından tutuklandı.

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde dün gece meydana gelen olayda, Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde cezaevi görevlisi olarak çalışan Abdülkadir K. (48), birlikte olduğu eski kocası Ayten Çağıran'ı (44) öldürdü.

 Olay yerine gelen polis ekipleri, olayın ardından yanına kimsenin yaklaşmasına izin vermeyen şüpheliyi gözaltına alarak Çağıran'ın hayatta olup olmadığını kontrol etti.

Antalya Emniyet Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince ifadesi alınan Abdülkadir K.'nin, 19 Haziran Pazar gününün son günü Afyonkarahisar'dan Antalya'ya gelerek eski eşini dört gün boyunca takip ettiği kaydedildi.

İlk ifadesinde Abdülkadir K.'nin, eski eşiyle barışmak için Antalya'ya geldiğini ve barışma teklifini reddetmesi üzerine çıkan tartışma sırasında Ayten Çağıran'ı öldürdüğünü söylediği ortaya çıktı.

Geçmişinde "kasten yaralama", "mala zarar verme" ve "saldırı" suçlarından bulunan ve eski eşi tarafından defalarca tutuklanan şüpheli, "Kusura bakmayın, bir anlık öfkeyle oldu" dedi. Çağıran'la evliyken hakkında yakalama kararı bulunan Abdülkadir K.'nin boşanma nedenleri ve şiddet uyguladığı öğrenildi.

Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarılan zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 

Bakmadan Geçme