Ereğli Ticaret Odası 11 Gün Sonra Seçime Gidiyor

Ereğli Ticaret Odası 8 Ekim'de seçime gidiyor. Seçimlerde mevcut Başkan Mahmut Özkoç, tek aday olarak destek isteyecek.

Ereğli Ticaret Odası 11 Gün Sonra Seçime Gidiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edinilen bilgiye göre seçimlerde oy kullanacak olan üyelere ait liste 21 – 23 Eylül tarihleri arasında oda binasında askıya çıktı. Konu ile ilgili ayrıca seçim yapılacağına dair Belediye hoparlörlerinden anons verildiği bilgisi paylaşıldı. Seçim olacağı ilanı yerel gazetelerde geçtiğimiz günlerde yayımlandı.

MAHMUT ÖZKOÇ TEK ADAY

8 Ekim’de asıl ve yedek üye seçimi yapılacak. Seçimlerde başkanlık için tek aday olarak Mahmut Özkoç destek isteyecek. Ancak 11 gün sonra yapılacak olan seçimler için şu ana kadar ticaret odası tarafından henüz bir açıklama gelmedi. Mevcut başkan Özkoç, önce ki seçimlerde aday olduğunu bir ay önce yaptığı basın toplantısı ile kamuoyuna duyurmuştu.

12 KOMİTE BULUNUYOR

Ticaret Odası’nın seçim sistemi diğer odalara göre farklı. Burada 12 komite yer alıyor ve her meslek grubu kendi temsilcisini seçiyor. Bazı gruplar 7, bazı gruplar 5 kişilik temsilcilerini belirliyor. İlk gün iki kişi meclis adayı, üç kişi ise meclis yedeği oluyor ve meclis oluşturuluyor. Daha sonra meclis yönetimini, yönetim ise başkanını seçiyor.

Bakmadan Geçme