Ereğli'de polis ve jandarma operasyonları

Konya'da polis ve jandarma ekipleri tarafından 22-29 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen operasyonlarda bir sıra uyuşturucu maddeler, 1 adet bıçak, 2 adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi.

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda haklarında farklı suçlardan kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 8 kişi, ifadeden dolayı aranan 2 kişi olmak üzere toplam 10 aranan kişi yakalandı. Yakalananlardan birinin ‘Kasten öldürme’ suçundan 5 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası ile, diğerinin de ‘Hırsızlık’ suçundan 10 yıl 20 ay kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı öğrenildi.

Ereğli Emniyetinin denetim ve uygulamaları neticesinde 2 adet kuru sıkı tabanca ve 1 adet bıçak ele geçirildi, umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinin denetimlerinde 4 şahsa ve iş yerlerine kapalı alanda sigara içilmesi ile ilgili idari işlem uygulandı.

Yine Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğünce gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında 6 narkotik yakalamasında 13 şüpheliye işlem yapıldı, 27 adet sentetik ecza hap maddesi, 15,46 gram esrar maddesi, 43,42 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. İşlem yapılan şüphelilerden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin çalışması sonucu haklarında farklı suçlardan kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 3 şahıs, ifadeden dolayı aranan 3 şahıs olmak üzere toplam 6 aranan şahıs yakalandı. Jandarma ekiplerince otodan hırsızlık ve mazot hırsızlığı konularının şüphelisi 2 şahıs da yakalandı, 1 narkotik yakalamasında 1 şüpheliye işlem yapıldı, 3 kök kenevir bitkisi, 1 kök skunk bitkisi tespit edilerek ele geçirildi.

Ereğli'de polis ve jandarma operasyonları:

 

Bakmadan Geçme