Ereğli Bisiklet Festivali başladı

Ereğli' de bu yıl ikincisi düzenlenen Ereğli Bisiklet Festivali başladı. İşte bisiklet tutkunlarını bir araya getiren festivalin detayları...

Ereğli' de bu yıl ikincisi düzenlenen Ereğli Bisikler Festivali, bugün (7 Eylül Cumartesi günü) başladı. Festival, bisiklet tutkunlarını bir araya getirerek iki gün süren bir etkinlik programı sunuyor.

7 EYLÜL CUMARTESİ GÜNÜ ETKİNLİK PLANI:

Etkinliğin ilk gününde, saat 09.30' da Atatürk Anıtı önünde toplanan katılımcılara reflektörülü yelek dağıtıldı. 

Saat 10.00' da şehir içinde belirlenen 5 km'lik rotada bisiklet sürüldü. Uzun mesafe bisiklet sürecek katılımcılar ise saat 10.30' da 40 km'lik Alhan-Sarıtopallı- Kargacı-Servili-Türkmen-Özgürler-Bahçeli rotasında pedal çevirdi.

Rotanın bir kısmında toprak yol bulunurken, geri kalan kısımda sıcak ve soğuk asfalt yollar kullanıldı.

Konya-Adana anayolundan geçişler de yapıldı. Etkinlik günü, saat 13.00' de öğle yemeği, saat 16.00' da kamp yerine varış ve saat 19.30' da akşam yemeği ile devam edecek.

Ereğli Bisiklet Festivali başladı

 

8 EYLÜL PAZAR GÜNÜ PROGRAM AKIŞI NASIL OLACAK?

 

Festivalin ikinci gününde, kamp kuran ve uzun mesafe bisiklet sürebilecek katılımcılar için yaklaşık 50 km' lik Halkapınar rotası belirlendi.

Saat 07:00' de kamp alanından kalkış yapılacak ve saat 08.00' de kahvaltı servis edilecek. Saat 09.00' da İvriz istikametine hareket edilecek ve saat 12:00' de İvriz Anıtı' na varılarak 1 saat mola verilecek.

İvriz Anıtı önünde toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildikten sonra, saat 13.00' de Halkapınar' a hareket edilecek. Öğle yemeği, saat 13.30' da Halkapınar Belediyesi Saybaşı Tesisleri' nde sunulacak. Etkinlik saat 16.00' da Ereğli Yunus Emre Parkı' nda sona erecek.

Ereğli Bisiklet Festivali başladı

Özel Haber

Bakmadan Geçme