• Haberler
  • Konya
  • Ereğli Belediyesi Zabıta Ekipleri Gıda Denetimlerine Devam Ediyor

Ereğli Belediyesi Zabıta Ekipleri Gıda Denetimlerine Devam Ediyor

Ereğli Belediyesi Zabıta Ekipleri, vatandaşların sağlıklı ve güvenli gıda tüketimini sağlamak amacıyla gıda denetimlerini aralıksız gerçekleştiriyor. Bunun yanında 16 Ekim Dünya Gıda Günü vesilesiyle farkındalık oluşturması adına da bir gıda denetim yapan zabıta ekipleri tedbirlerin alınması noktasında gıda satışı yapan işletmelere uyarılarda bulundu.

Ereğli Belediyesi Zabıta Ekipleri Gıda Denetimlerine Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Zabıta ekipleri, şehir genelindeki gıda üretimi ve satışı yapan iş yerlerindeki denetimlerinde, ürünlerin son kullanım tarihlerinden hijyen koşullarına kadar birçok hususta incelemelerde bulundu. Ayrıca, gıda etiketleri ve saklama koşullarını da titizlikle denetledi.

Denetimler hakkında kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Umut Akpınar: “Gıda güvenliği her zaman öncelikli bir konu, vatandaşlarımızın sağlığını tehdit edebilecek her türlü olumsuz duruma karşı sıfır tolerans gösteriyoruz. Bu noktada zabıta ekiplerimizle rutin olarak denetimlerimize devam ediyoruz.

Ereğli Belediyesi Zabıta Ekipleri Gıda Denetimlerine Devam Ediyor

Denetimlerimize hız kesmeden devam ederek gıda güvenliği konusunda vatandaşların haklarını savunmaya devam edeceğiz. Ayrıca bu hususta 16 Ekim Dünya Gıda Günü’nün de bir farkındalık oluşturmasını, işletmelerimizin gıda konusunda gerekli hassasiyeti göstermelerini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme