• Haberler
  • Konya
  • Ereğli Belediyesi'nin Metruk Bina Yıkımları Devam Ediyor

Ereğli Belediyesi'nin Metruk Bina Yıkımları Devam Ediyor

Ereğli Belediyesi şehrin dört bir yanında metruk binaların yıkım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Ereğli Belediyesi'nin Metruk Bina Yıkımları Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Metruk bina yıkımları; halkın güvenliğini sağlamak, şehri estetik bir görünüme kavuşturarak yaşam kalitesini artırma ve daha yaşanabilir bir çevre amacıyla yapılıyor. Ekipler, öncelikle güvenlik riski taşıyan ve çevreye olumsuz etkileri bulunan metruk yapıların yıkımını gerçekleştiriyor.

Titizlikle yürütülen çalışmalar, vatandaşların da destek ve iş birliği ile sürdürülüyor. Metruk bina yıkımları hakkında kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Umut Akpınar: “Şehrimizde olumsuzluk oluşturacak tüm unsurları ortadan kaldırmak için özveri ile çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Bu kapsamda göreve geldiğimiz günden bu yana geçen 6 aylık süreçte 49 adet metruk binanın yıkımını gerçekleştirdik, bundan sonraki süreçte de metruk bina yıkımlarına aralıksız devam edeceğiz. Halkımızın bu konuda herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması için gereken tüm önlemleri alıyoruz. Şehrimizdeki bu dönüşüm süreci, hem güvenli hem de modern bir yaşam alanı oluşturma amacına hizmet edecektir.

Ereğli Belediyesi'nin Metruk Bina Yıkımları Devam Ediyor

Vatandaşlarımızın da şehrimizi daha güzel ve güvenli hale getirmek için çalışmalarımıza destek vereceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme