• Haberler
  • Konya
  • Ereğli Belediyesi Asfalt çalışmalarını sürdürüyor!

Ereğli Belediyesi Asfalt çalışmalarını sürdürüyor!

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce asfalt çalışmalarına aralıksız sürdürüyor. Bir yandan sıcak asfalt devam ederken bir yandan da mahallelerde belirlenen yerlerin durumuna göre soğuk asfalt çalışmaları yapılıyor.

Ereğli Belediyesi Asfalt çalışmalarını sürdürüyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu kapsamda ekipler, Orhaniye Mahallesi'ndeki 3. Etap TOKİ bölgesinin soğuk asfaltını tamamladı. Çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı Umut Akpınar, yerinde incelemelerde bulundu.
 
Başkan Akpınar: “Şehrimizin dört bir tarafında hizmetlerimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Mahallelerimizde belirlediğimiz cadde ve sokaklarımızın ihtiyaçları doğrultusunda da asfalt çalışmalarımızı yapıyoruz.

Ereğli Belediyesi Asfalt çalışmalarını sürdürüyor!

Yerin durumuna göre sıcak veya soğuk asfalt yaparak Ereğli’mizin her bir noktasını konforlu ve güvenli yollara kavuşturma hedefindeyiz, bunu da adım adım gerçekleştireceğiz. Bu hedef çerçevesinde yürüttüğümüz asfalt çalışmalarımıza Orhaniye Mahallemizde bulunan 3. Etap TOKİ bölgesinin soğuk asfaltıyla devam ettik. Asfalt çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” sözlerini  aktardı.


 

Bakmadan Geçme