Erbakan'dan evrim teorisine sert çıkış

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, seçim sonrası Karabük'te esnaf ziyaretinde bulundu. Esnaf ziyareti esnasında Parti Lideri Erbakan evrim teorisi hakkında ilginç bir açıklamaya imza attı. Erbakan, 'Siz eğitim sisteminde müfredatta evrim teorisini anlatıyorsunuz, ondan sonra bu çocuklar PKK'lı oluyor diyorsunuz' dedi.

Erbakan'dan evrim teorisine sert çıkış
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karabük’e teşekkür ziyareti gerçekleştiren Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, evrim teorisine dikkat çekerek tepki gösterdi. Terör Örgütü PKK’nın evrim teorisini anlattığını söyleyen Başkan Fatih Erbakan, “Siz eğitim sisteminde müfredatta evrim teorisini anlatıyorsunuz, ondan sonra bu çocuklar PKK’lı oluyor diyorsunuz. Zaten PKK da evrim teorisini anlatıyor.” şeklinde konuştu. 

“KIZINA SAHİP ÇIKMAZSAN DAVULCUYA’DA KAÇAR ZURNA’CIYADA”
Eğitim müfredatına tepki gösteren Fatih Erbakan, “Siz eğitim sisteminde müfredatta evrim teorisini anlatıyorsunuz, ondan sonra bu çocuklar PKK’lı oluyor diyorsunuz. Zaten PKK da evrim teorisini anlatıyor. Siz de müfredatta evrim teorisini bu insanlara anlattığınız zaman PKK’lı da olur komünist de olur, kızına sahip çıkmazsan ya davulcuya gider ya zurnacıya gider sözünde olduğu gibi Allah vermesin her türlü felaket olur.” sözlerine yer verdi. 
 

Bakmadan Geçme