• Haberler
  • Konya
  • Enduro Yarışları Hektar Yapı Mühendisliği Sponsorluğu'nda Konya'da ikinci kez düzenlendi

Enduro Yarışları Hektar Yapı Mühendisliği Sponsorluğu'nda Konya'da ikinci kez düzenlendi

Konya'da ilk kez 2019 yılında gerçekleştirilen Enduro Yarışları, bu yıl Hektar Yapı Mühendisliği'nin destekleri ile ikinci kez düzenlendi.

Enduro Yarışları Hektar Yapı Mühendisliği Sponsorluğu'nda Konya'da ikinci kez düzenlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

25-26 Eylül tarihlerinde 177 sporcunun katılımı ve Hektar Yapı Mühendisliği’nin sponsorluğu ile Sille Daribeka Sokak’ta 40 bin metrekarelik özel bir alanda, halka açık gerçekleştirilen Endurofest, tüm Türkiye’den gelen izleyici kitlesi tarafından yoğun bir ilgi ile karşılandı.

Bu festivalin motosiklet kullanıcıları için özgür bir alan oluşturduğunu belirten Konya Enduro ve Motor Sporları Kulübü Derneği Başkanı Adem Yıldız, Yıldız, organizasyonun her aşamasında büyük bir özveri ile gösterdikleri desteklerinden ötürü Hektar Yapı Mühendisliği’ne teşekkür etti.

Hektar Yapı Mühendisliği Yönetim Kurulu Başkanı Halil Aytemir, gelecek yıllarda bu festivali daha büyük  bir organizasyon haline getirmeyi istediklerinden bahsederek daha fazla yabancı katılımcının ve izleyici kitlesinin programlarda yer almasını temenni etti. Aytemir, “Bu organizasyonlar Konya’yı ilerleyen zamanlarda başlıca spor ve daha birçok alanda tercih edilir konuma getirecek. Böyle güzel bir organizasyonu düzenleyen Konya Büyükşehir Belediyesi, Selçuklu Belediyesi, Konya Enduro ve Motor Sporları Klübü, Hektar Yapı Mühendisliği olarak emek veren ekibime ve katılımları ile destek olan herkese teşekkür ederim.” dedi.

Bakmadan Geçme