En kanlı gece! Gazze yoğun bombardıman altında

7 Ekim'den bu yana süren İsrail ve Filistin arasındaki savaş en kanlı anlarını yaşıyor. İsrail ordusu, abluka altındaki Gazze'ye en şiddetli hava saldırılarını düzenledi. Gazze'de hava saldırıları durmazken zırhlılarında hareketliliği arttığı bildirildi.

7 Ekim'de Hamas ve İsrail arasında başlayan savaş 21'inci gününde en kanlı anlara sahne oluyor. İsrail, yaklaşık 2,3 milyon Filistinli'nin yaşadığı Gazze'yi gece gündüz bombardımana tutuyor. 

İsrail ordusu, akşam saatlerinde Gazze’nin kuzeyindeki Beyt Hanun Mahallesi’ne yoğun saldırılar gerçekleştirdi.

BOMBALAR GÖKYÜZÜNÜ AYDINLATTI!

İsrail ordusu, Beyt Hanun başta olmak üzere Gazze’nin kuzeyine yoğun hava saldırısı başlattı. Yakıt, elektirik ve suyun kesildiği Gazze'de gökyüzü sık sık bombaların ateşleri ile aydınlandı. 

İsrail hava araları yaklaşık bir saat boyunca bölgeye aralıksız bomba yağdırdı. Gazze'de yaşanan patlama sesleri İsrail'in Sderot kentinden duyuldu. Gazze'de yoğun olarak yaşanan bombardıman 7 Ekim'den bu yana yaşanan en kanlı gece olarak ifade edildi.

SINIRDA YOĞUN HAREKETLİLİK YAŞANIYOR!

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'ne yoğun hava saldırısı gerçekleştirirken, sınırda sınırda askeri hareketliliğin yaşandığı bildirildi. İsrail'in, Gazze'ye karadan bombardımanını artırdığını, zırhlıların hareketliliğinde artış yaşandığı kaydedildi. 

GAZZE İLE İLETİŞİM TAMAMEN KESİLDİ!

Diğer yandan İsrail'in yoğun bombardımana tuttuğu Gazze'de iletişimin kesildiği bildirildi.

Filistin telekomünikasyon şirketi "Jawwal", sosyal medya üzerinden, Gazze'deki tüm telefon ve internet hizmetlerinin sona erdiğini duyurdu. Yapılan açıklamada bölgenin altyapısının zarar gördüğü ve Gazze'nin dünya ile bağlantısının kesildiği belirtildi.

Yorumlar 1
Medine Aydın 28 Ekim 2023 01:02

Kaliteli ve doğru haber.

Bakmadan Geçme