• Haberler
  • Konya
  • Dünya Görmeyenler Derneği, örnek oldu: Mübarek ayında iyilik dağıttılar!

Dünya Görmeyenler Derneği, örnek oldu: Mübarek ayında iyilik dağıttılar!

Dünya Görmeyenler Derneği  Genel Merkezi, Konyalı vatandaşlara   aşure ikramında bulundu.


Dünya Görmeyenler Derneği, Muharrem Ayı’nın gelmesiyle birlikte her yıl düzenledikleri aşure ikramını bu yıl da gerçekleştirdi. Dernek üyeleri Konya’nın Zafer Meydanı’nda vatandaşlarla bir araya gelerek, onlara aşure ikramında bulundu. 

Programda söz alan Dünya Görmeyenler Derneği Genel Başkanı Mehmet Ali Şahin,   “Muharrem Ayı Hz. Adem’in tövbesi, Hz. İbrahimin atesten, Hz. Yusuf’un kuyudan, Hz Yunus’un balığın karnından, Hz. Musa’nın Firavun’un zulmünden, Hz. Eyüp’ün dertlerinden, Hz. Muhammed Mustafa’nın torunu Hz. Hüseyin ve arkadaşlarının şehadet şerbeti içtiği çok önemli bir ay.” dedi. 

Dünya Görmeyenler Derneği, örnek oldu: Mübarek ayında iyilik dağıttılar!

Katkısı olan herkese teşekkür mesajı

Sözlerini teşekkür mesajıyla tamamlan Şahin, “Hayra vesile olup böyle bir faaliyeti icra etmemize  destek olan İlahiyatçı Hasan Basri Balcı, İl Müftülüğü Diyanet Yurdu Uluslararası Öğrenciler Sorumlusu ilahiyatçı Halil İbrahim

Coşkun, Nasuhbey Camii İmamı Ahmet Sardoğu, İş Adamı Hilmi Şahin ve bugünlere kadar uzanan hizmetlerimizde destek olan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve Meram

Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Karatay Kaymakamı Cengiz Ayhan’a teşekkür ederim.” diye konuşarak noktaladı.  Program Nassuh Bey camii İmamı Ahmet Sardoğu tarafından eğitim gören hafızların Kuranı Kerim Tilavetiyle son buldu. 
 

Bakmadan Geçme