• Haberler
  • Konya
  • Dünya Görmeyenler Derneği, Fizikon Hastanesi ile Protokol İmzaladı

Dünya Görmeyenler Derneği, Fizikon Hastanesi ile Protokol İmzaladı

Dünya Görmeyenler Derneği Genel Merkezi, Fizikon Hastanesi ile engelli bireyler için önemli bir iş birliğine imza attı.  Bu protokol sayesinde, Dünya Görmeyenler Derneği'ne üye olan tüm engelliler Fizikon Hastanesi'nin hizmetlerinden indirimli yararlanabilecek.

Dünya Görmeyenler Derneği, Fizikon Hastanesi ile Protokol İmzaladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dünya Görmeyenler Derneği Genel Merkezi, Anlaşmalı Kurumlar Sorumlusu Mustafa Fidan, Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Emine Simge ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Konya’nın özel ve popüler olan Fizikon Hastanesi’yle protokol imzalayan Dernek Başkanı Mehmet Ali Şahin, bu iş birliğinin Konya'daki engelli bireyler için büyük bir avantaj olduğunu ifade etti.

Dünya Görmeyenler Derneği, Fizikom Hastanesi ile Protokol İmzaladı

Protokol kapsamında indirim olacağını söyleyen Başkan Şahin,

“Dünya Görmeyenler Derneği’ne üye olan engelli vatandaşlar ve indirimden faydalanabilecekler. İndirimden yararlanmak için Dünya Görmeyenler Derneği Genel Merkezinin üyesi olmak yeterli. Hiçbir engelli ayırt edilmeden bütün engelliler, engelli yakınları ve gönüllüler faydalanacak. Dünya Görmeyenler Derneği olarak, Fizikon Hastanesi'ne bu iş birliği için teşekkür eder, tüm engelli vatandaşlarımıza sağlık ve mutluluk dileriz.” sözlerini aktardı.

Son olarak Dernek Genel Başkanı Mehmet. Ali Şahin ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yaylacı, bu protokolün Konya'daki tüm engelli bireyler için hayırlara vesile olmasını diledi.

Bakmadan Geçme