• Haberler
  • Dünya
  • Diplomat Dursun Aksoy, Brüksel'de Şehit Edilişinin 41. Yılında Anıldı

Diplomat Dursun Aksoy, Brüksel'de Şehit Edilişinin 41. Yılında Anıldı

Belçika'nın başkenti Brüksel'de Türkiye'nin idari ataşesi olarak görev yaparken Ermeni terör örgütü ASALA tarafından haince şehit edilen Diplomat Dursun Aksoy, Franklin Roosevelt Bulvarı'nda düzenlenen bir törenle anıldı.

Belçika'nın başkenti Brüksel'de Türkiye'nin idari ataşesi olarak görev yaparken Ermeni terör örgütü ASALA tarafından haince şehit edilen Diplomat Dursun Aksoy, Franklin Roosevelt Bulvarı'nda düzenlenen bir törenle anıldı. Törene, Türkiye'nin Brüksel Büyükelçisi Bekir Uysal'ın da aralarında bulunduğu birçok diplomat ve devlet yetkilisi katıldı.

Diplomat Dursun Aksoy, Brüksel'de Şehit Edilişinin 41. Yılında Anıldı

Belçika'nın başkenti Brüksel'de Türkiye'nin idari ataşesi olarak görev yaparken Ermeni terör örgütü ASALA tarafından şehit edilen Diplomat Dursun Aksoy, Franklin Roosevelt Bulvarı'nda düzenlenen bir törenle anıldı. Törene, Türkiye'nin Brüksel Büyükelçisi Bekir Uysal'ın da aralarında bulunduğu birçok diplomat ve devlet yetkilisi katıldı.

Törende konuşan Büyükelçi Uysal, Aksoy'un hizmetlerini ve fedakarlıklarını vurgulayarak terörizme karşı mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini belirtti. 

 

AA

Bakmadan Geçme