• Haberler
  • Siyaset
  • Dilan-Engin Polat Çifti Tahliye Edildi: Siyasilerden Sert Tepki

Dilan-Engin Polat Çifti Tahliye Edildi: Siyasilerden Sert Tepki

Fenomen çift Dilan ve Engin Polat'ın tahliye kararının ardından, siyaset dünyasından sosyal medya üzerinden sert eleştiriler geldi. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, X üzerinden yaptıkları açıklamalarda karara ve adalet sistemine yönelik ağır eleştirilerde bulundular.

Fenomen çift Dilan ve Engin Polat’ın tahliye kararının ardından, siyaset dünyasından sosyal medya üzerinden sert eleştiriler geldi. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, X üzerinden yaptıkları açıklamalarda karara ve adalet sistemine yönelik ağır eleştirilerde bulundular.

Ahmet Davutoğlu, yaptığı paylaşımda tahliye kararını “hukukun acziyeti” olarak nitelendirerek, şu ifadeleri kullandı: “Milyonlarca vatandaşın gözü önünde işlenen ve hatta sergilenen bir fenomen davasında gelinen nokta, daha çok çal ki; daha güçlü olasın! Bir tek kararla adalet, emek ve helal kavramlarının yok edildiği bir toplumda ahlakın ayakta kalabilmesi mümkün değildir.” Ayrıca, mevcut iktidarın vergi politikalarını ve adalet sistemindeki sorunları eleştiren Davutoğlu, iktidarın farklı düşünenleri cezalandırma politikalarını da hedef aldı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise, çifti sert bir dille eleştirerek, "Siz halk düşmanısınız" dedi. Özdağ, tahliyeyle ilgili detaylara sahip olduğunu, ancak açıklayamadığını belirtti. Çiftin zengin yaşam tarzını ve Türk gençlerine kötü örnek olma durumunu eleştiren Özdağ, şu sözleri ekledi: “Bunların özenilecek hiçbir yanları yok. Özenmeniz gereken her sabah onuru ile kalkıp işine giden ve evinin nafakasını sağlamak için mücadele eden anneniz ve babanız.”

Özel Haber

Bakmadan Geçme