• Haberler
  • Güncel
  • Dilan Çıtak - İbrahim Tatlıses gerilimi: Seren Serengil'den sert tepki!

Dilan Çıtak - İbrahim Tatlıses gerilimi: Seren Serengil'den sert tepki!

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak ile arasındaki kriz, magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı. Olaya tepkisiz kalmayan Seren Serengil, duruma sert bir şekilde yanıt verdi.

Dilan Çıtak - İbrahim Tatlıses gerilimi: Seren Serengil'den sert tepki!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mynet Magazin'den Kubra Akalın'ın aktardığına göre, İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'la yaşadığı kriz devam ediyor. Tatlıses'in ameliyat olduğu sırada bile kızının yanına gitmediği iddiaları gündeme bomba gibi düştü.


Seren Serengil'in Tepkisi


Olayın gündem olmasıyla birlikte, uzun yıllardır İbrahim Tatlıses ile dost olan Seren Serengil sessiz kalmadı. Tatlıses'in kızına karşı gösterdiği tavır üzerine Serengil, "Dilan'a gerçekten çok üzülüyorum. Hiçbir yaşında baba diyememiş, babası olduğunu bilmemiş" ifadelerini kullandı.

Ayrıca, "Bir konser yapmıyorlar, bir destek vermiyorlar. Kız tek olsa daha başarılı olurdu ve bu kıza 'al kızım bu da senin evin' diyeceklerine evden kira mı istedi, yıllarca babalık etmediği, nafaka ödemediği kızına..." şeklinde sert eleştirilerde bulundu.


Magazin dünyasında geniş yankı uyandıran bu olay, İbrahim Tatlıses'in aile içi ilişkilerinde yaşanan sıkıntıları bir kez daha gündeme getirdi. Seren Serengil'in tepkisi, kamuoyunun dikkatini bu konuya çekmeye devam ediyor.

Bakmadan Geçme