• Haberler
  • Ekonomi
  • Denizbank 43.000 TL kredi kampanyası! şart aranmadan kredi fırsatı

Denizbank 43.000 TL kredi kampanyası! şart aranmadan kredi fırsatı

Denizbank, borçlarını kapatmak isteyenler için müjdeyi verdi! 43 bin TL'ye kadar olan ihtiyaç kredisi için detaylar haberimizde.

Denizbank 43.000 TL kredi kampanyası! şart aranmadan kredi fırsatı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Denizbank Kredi Kampanyası
Nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşlar bankaların kredi kampanyalarını yakından takip ediyor. Denizbank, müşterilerine özel uygun faiz oranları ve esnek geri ödeme planlarıyla 43 bin TL'ye kadar kredi imkanı sunuyor. Bu kredi kampanyasından faydalanmak için başvurular bankanın şubelerinden, online kanallardan veya kısa mesaj yöntemiyle yapılabilecek.


Başvuru Detayları
Kısa mesaj yöntemiyle başvuru yapmak isteyen müşterilerin 3280 numarasına kimlik numaralarını yazıp göndermeleri gerekiyor. Başvuru yapacak müşterilerin kredi notunun yeterli olması, düzenli ve belgelenebilir bir gelire sahip olmaları, kimlik kartı ve ikametgah belgesini ibraz etmeleri gerekiyor. Ayrıca, başvuru formunun eksiksiz ve doğru şekilde doldurulması önemli. Banka, gerekli gördüğü durumlarda ek belge talep edebilir.


Kredi Şartları ve Vade
Denizbank'ın 43 bin TL'lik kredi ödemesi 36 ay vadeli olarak sunulacak. Siz de nakit ihtiyaçlarınızı karşılamak için bankanın kredi kampanyasına 7/24 kolaylıkla başvuru yapabilir ve detaylı bilgileri bankanın resmi internet sitesi üzerinden edinebilirsiniz.

Bakmadan Geçme