• Haberler
  • Asayiş
  • Darp edilen Konyalı gence videolu tehdit: Satırla saldırdılar, parasını gasp ettiler, yetmedi tehdit ettiler!

Darp edilen Konyalı gence videolu tehdit: Satırla saldırdılar, parasını gasp ettiler, yetmedi tehdit ettiler!

Konya'da 6 Ağustos tarihinde yaşanan olayda U.E.İ. (15) isimli genç, biri yabancı uyruklu diğeri ise Türk vatandaşı olmak üzere 2 şahsın saldırısına uğradı. İddiaya göre, şahıslar,  U.E.İ. 'ye satırla saldırarak üzerindeki 2 bin TL'yi gasp etti. Ayrıca, olay sonrası saldırıyı kayda alan şahıslar, çektikleri videoyu  sosyal medya platformu üzerinden U.E.İ.'ye ileterek tehditte bulundu.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Darp edilen Konyalı gence videolu tehdit: Satırla saldırdılar, parasını gasp ettiler, yetmedi tehdit ettiler!

Olay, 6 Ağustos tarihinde Konya’nın Selçuklu ilçesinde yer alan  Nene Hatun parkında meydana geldi. İddialara göre, biri yabancı uyruklu diğeri ise Türk vatandaşı olan 2 kişi, önceden araları açık olan U.E.İ (15) isimli gence saldırdı. Kendisine çekilen bıçak ve satırdan korktuğu için savunma yapamadığını iddia eden 15 yaşındaki genç, yerde tekmelendikten sonra üzerindeki 2 bin TL’nin gasp edildiğini belirtti. 

Darp edilen Konyalı gence videolu tehdit: Satırla saldırdılar, parasın gasp ettiler, yetmedi tehdit ettiler!

“SALDIRIYI VİDEO KAYDINA ALDILAR”

Kendisini bıçak ve satır karşısında savunamadığını iddia eden U.E.İ., üzerindeki 2 bin TL’nin de gasp edildiğini söyledi. 15 yaşındaki genç, yaşanan olayı şu sözlerle özetledi: “Bir gün işten çıktım Nenehatun Parkı'nda gezerken anneanneme gidecektim. Orada arkadaşımla gezerken eskiden ortak kız arkadaşımızdan dolayı kavgalı olduğum bir şahsı gördüm. İki kişilerdi. Beni karanlık bir yere çektiler.

Orada iki kişi beni darp etti. Yanlarında da bıçak vardı kendimi savunamadım, bir şey yapamadım. Öldürmekle tehdit ettiler. Yanımda 2 bin TL para vardı haftalık olarak biriktirdiğim. Onu da aldılar, kavgayı video kaydına aldılar. Sonra sivil polis geldi. O gelmese gitmeyecekler, devam edeceklerdi.

 Yarım saat, 1 saat falan konuşmak için yalvardım. Ama konuşma niyetinde değillerdi, kavga etmekti amaçları, illa kavga edelim derdindeydiler. Tabii, korktum biraz. Geldiler direkt üstüme saldırdılar. Ben bilerek ellemek istemedim. Saldırınca direk yere yatırdılar, dövdüler.

Biri de en sonda zaten tekme attı. Hiç ellemedim. Önceden benim bir tane arkadaşım vardı şu an görüşmediğim. Onunla arasında bir sorun vardı. Benimle sorunu yoktu, hiç konuşmuyordum bile. Ama geldi bana sataştı benim suçum yok.”

Darp edilen Konyalı gence videolu tehdit: Satırla saldırdılar, parasın gasp ettiler, yetmedi tehdit ettiler!
“ÇOLUĞUMUZU ÇOCUĞUMUZU SAĞA SOLA ÇIKARTAMIYORUZ”

İzlediği video karşısında şok olan baba Yaşar İ., çocuklarının can güvenliğinin olmadığını ve halen tehdit edildiklerini vurguladı. Baba, “Oğlumu darp etmişler ve bu olayı video kaydına almışlar. Sosyal medyada paylaşacaklarını söylemişler. Darp eden oğlanın kuzeni oğluma Instagram üzerinden saldırı videosunu göndermiştir.

Biz bu olayı sonradan öğrendik. Tehdit etmişler öldürmekle, satır çekmişler, bıçak çekmişler.  Kaydı izledik zaten biz resmen darp ediyorlar yere yatırmışlar. Daha da ileriye gideceklermiş fakat olayı gören bir sivil polisin olay yerine

yaklaştığını gören şahısların olay yerinden kaçmasından sonra benim oğlum da oradan uzaklaşmıştır yoksa Allah korusun daha da kötü olabilecekti. Çünkü bıçak çekmişler, satır çekmişler. Allahtan sivil polise denk gelmişler.

Bunlar orada çeteleşmiş bir durumda. Çoluğumuzu çocuğumuzu parka, sağa sola çıkartamıyoruz, saldırıyorlar.” diye konuştu. Olaydan sonra baba ve oğlu şikayetçi olmak üzere savcılığa dilekçe sundu. 
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme