Dalmaç ailesinin mutlu günü

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürlüğü Şube Müdürü Rahmi Dalmaç'ın oğlu Mesut dünya evine girdi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürlüğü Şube Müdürü Rahmi Dalmaç’ın oğlu Mesut ve Zübeyde Öztokmak’ın düğün töreni gerçekleştirildi. Yeter ve Ahmet Öztokmak çiftinin kızı Zübeyde ile Gülşen ve Rahmi Dalmaç çiftinin oğlu Mesut, düzenlenen görkemli törenle evlendi.

 

Dalmaç ailesinin mutlu günüNadir Sultan kasrı kır bahçesi  düğün salonunda gerçekleşen düğünde Dalmaç ve Öztokmak ailelerini dost ve akrabaları yalnız bırakmadı. Gelin ve damat bu mutlu günlerinde yanlarında bulunan misafirlerinin masalarını tek tek gezerek hoşşgeldizi derken aile büyükleri ise misafirlerini kapıda karşılayarak masalarına kadar eşlik etti

 

Dalmaç ailesinin mutlu günü
Düğünde davetlilere geleneksel Konya pilavı ikram edildi. Zeynep ve Mesut, yakın akrabalarının şahitlerin huzurunda bir ömür boyu mutluluk sözü vererek ‘evet’ dediler. Genç çifte evlilik cüzdanlarını nikah şahitlerinden Konya eski İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi verdi.  Hakimiyet medya gurup ailesi olarak  Dalmaç ve Öztokmak ailelerini tebrik ediyor, genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Bakmadan Geçme