Çocuklar İçin Türk-İslam Bilim Tarihi Atölyesi Başlıyor!

Stockholm Eğitim Müşavirliği ve Konya Bilim Merkezi iş birliğiyle, 8-12 yaş aralığındaki çocuklar için düzenlenen çevrim içi 'Çocuklar İçin Türk-İslam Bilim Tarihi Atölyesi' başlıyor. Bu heyecan verici program, çocukları Müslüman bilim insanlarının buluşlarıyla tanıştırmayı ve bilim tarihine eğlenceli bir yolculuk sunmayı amaçlıyor.

Stockholm Eğitim Müşavirliği ve Konya Bilim Merkezi iş birliğiyle, 8-12 yaş aralığındaki çocuklar için düzenlenen çevrim içi "Çocuklar İçin Türk-İslam Bilim Tarihi Atölyesi" başlıyor. Bu heyecan verici program, çocukları Müslüman bilim insanlarının buluşlarıyla tanıştırmayı ve bilim tarihine eğlenceli bir yolculuk sunmayı amaçlıyor.

26 Ekim - 16 Kasım 2024 tarihleri arasında, dört hafta boyunca her cumartesi günü 15.00-16.00 saatleri arasında (İsveç saatiyle) gerçekleştirilecek olan atölye, çocuklara geçmişin mucitlerini keşfetme fırsatı sunacak. Program kapsamında sanal bir bilim merkezi turu düzenlenecek, bilim gösterileriyle eğlenceli ve öğretici bir deneyim yaşatılacak.

Düzenli katılım gösteren tüm çocuklara "Bilim Pasaportu" ve sürpriz hediyeler verilecektir.

Atölyeye katılım ve detaylı bilgi için Stockholm Eğitim Müşavirliği web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Özel Haber

Bakmadan Geçme