CHP Konya il teşkilatından Özel'e tam destek mesajı!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya İl Başkanı Bekir Yaman, CHP'nin 21. Olağanüstü kurultayında Genel Başkan Özgür Özel'e tam destek vereceklerini açıkladı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 6 Nisan 2025 tarihinde 21. Olağanüstü kurultayda partinin genel başkanını seçecek. Yapılacak seçim öncesi açıklama yapan CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, kurultayda Genel Başkan Özgür Özel’e tam destek vereceklerini belirtti.
“ÖZGÜR ÖZEL’İ KONYA OLARAK TAM DESTEKLEYECEĞİZ”
Bekir Yaman partimizin gerçekleştireceği 6 Nisan 2025 tarihindeki kurultayında Genel Başkanımız Özgül Özel’i Konya olarak tam destekleyeceğiz diyerek, “CHP İl Örgütü olarak Yüksek Disiplin Kurulu Üyemiz Nurdan Yücal, Konya Milletvekilimiz Barış Bektaş, İlçe Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız,
Belediye Meclis üyelerimiz, il yönetim kurulumuz, kurultay delegelerimizle ve tüm üyelerimizle partimiz CHP’nin 21. Olağanüstü Kurultayında Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’i Konya olarak tam destekleyeceğiz.
Partimiz 47 yıl aradan sonra 31 Mart 2024 seçimlerinden Türkiye’nin 1. Partisi olarak büyük bir başarıyla çıkmıştır. Bundan sonrada halkımızın desteğiyle önümüzdeki seçimler de yine Türkiye’nin 1. Partisi olacaktır. Halkın İktidarını birlikte kuracağız” dedi.