• Haberler
  • Konya
  • Çetmi-Çiftlik bağlantı yolunda asfalt çalışması başladı

Çetmi-Çiftlik bağlantı yolunda asfalt çalışması başladı

Beyşehir Belediyesi tarafından ilçe genelinde yol yapım çalışmaları devam ediyor. Çetmi mahallesinin çiftlik bölgesine bağlantı yolunda sathi kaplama asfalt çalışması başladı.

Çetmi-Çiftlik bağlantı yolunda asfalt çalışması başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Beyşehir Belediyesi Fen işleri Müdürlüğünce yürütülen çalışmada 4.5 kilometre uzunluğundaki deforme olan bağlantı yolunda sathi asfalt kaplaması yapılıyor.

Beyşehir merkezde olduğu kadar merkeze bağlı dış mahallelerde de gayretli bir çalışma yapıldığına işaret eden Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır: “Belirlediğimiz programlar dâhilinde ekiplerimiz ilçemizin dört bir yanında hummalı bir çalışma yürütüyor. Çetmi Mahallemizin eski yerleşim yerlerinden olan Çiftlik bölgesinin bağlantı yolunda sathi kaplama asfalt için çalışmalarımızı başlattık. Bu yol gerçekten zamanla aşınmış ve vatandaşımızın konforlu yolculuk yapmasına olanak sağlamıyordu. Kısa süre içerisinde tamamlanacak olan yolumuzu bu sıkıntıyı gidereceğiz. Hemşehrilerimiz rahat olsunlar. Nerede eksik var nereye ne yapılması gerekiyor notlarımız arasında. Ekiplerimizle yaptığımız programlara harfiyen uyarak çalışmalarımızı yürütüyoruz. Sırasıyla tüm hizmetleri bir bir yapacağız.” dedi.

Bakmadan Geçme