Canlı yayın sırasında kaza yaptılar

Bursa'da ticari araç ile halk otobüsü çarpıştı. Kaza sırasında ticari araçtaki yolcunun canlı yayın yaptığı öğrenildi.

Kaza, merkez Yıldırım ilçesi Mimarsinan Mahallesi Emniyet Caddesi üzerinde meydana geldi. Burak Y. (19) isimli şahsın idaresindeki 16 BHD 262 plakalı ticari araç, seyir halinde olduğu esnada yola aniden çıkan halk otobüsü ile çarpıştı. Kazanın ardından ticari araç park halinde olan başka bir araca çarpıp zor durabildi. Olay sonucunda ticari araçtaki Burak Y. ve Gökhan T. (20) yaralandı. Durumun ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yapılan ilk müdahalenin ardından yaralıları Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.

Ticari araçta yolcu konumundaki Gökhan T.’nin, kaza anında sosyal medyada canlı yayın yaptığı, o esnada kazanın yaşandığı görüldü. Ayrıca, kaza anı diğer bir aracın kamerası tarafından da anbean kaydedildi.

Kız arkadaşlarıyla buluşmak için yola çıktıklarını söyleyen Burak Y., "Arkadaşım ile kızlarla buluşmak için randevulaştık. Onların yanına gidiyorduk. Normal yolumuzda seyrederken bir anda önümüze çıkarak bize vurdu. Kızlar da araba da yalan oldu. Yayaya çarpmamak için hareket edemedim." ifadelerini kullandı. 

Olay anına ilişkin konuşan Gökhan T. ise, "Arkadaşımla sosyal medya üzerinde canlı yayın yapıyorduk. Süratimiz çok değildi. Biz ilerlerken halk otobüsü bize çarptı. Ara sokaktan çıkıyordu ve geldi bize vurdu. Bizde yayaya çarpmamak için manevra yapmadık. Otobüs çarptıktan sonra park halinde bir araca çarparak durabildik." dedi.

 

Bakmadan Geçme