Çanakkale'den gelen misafirleri ağırladılar

Dünya Görmeyenler Derneği Genel Merkezi Türkiye'nin çeşitli illerindeki engellilerle buluşmaya onları Mevlana diyarı Konya'da ağırlamaya devam ediyor.

Çanakkale'den gelen misafirleri ağırladılar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu kapsamda, Çanakkale görme engelliler Spor kulübü ve Türkiye görme engelliler derneği Çanakkale şubesini Konya'da misafir etti. Misafir görme engellilerin Konya’daki ilk durağı Mevlana müzesi oldu.  Mevlana hazretlerinin kabri başında dua eden Çanakkaleli misafirleri müzeyi gezerek bilgi aldılar. Daha sonra şehir gezisine çıkan Çanakkale görme engelliler Spor kulübü ve Türkiye görme engelliler derneği Çanakkale şubesi akşam yemeğinde biaraya gelerek Konya geleneksel yemeklerini tattı.

Çanakkale'den gelen misafirleri ağırladılar

Dünya görmeyenler genel merkezinde engellilere geleneksel aşure ve cay ikramın ‘da bulunulmasının ardından Çanakkale görme engelliler Spor kulübü başkanı Adem kurt ve Türkiye görme engelliler derneği Çanakkale şubesi başkanı Emel Köybaşı Çanakkale engelliler ile Konya'daki engellileri bir araya getirerek ağırlayan dünya görmeyenler derneği genel başkanı Mehmet Ali Şahin’e teşekkür ederek kitap hediye etti. Genel başkan Mehmet Ali Şahin bu tür etkinlikleri sürdüreceklerini söyleyerek Dünya Görmeyenler Genel Merkezi’ne destek olan engelli dostu sanayici is insanı Mevlüt Yılmaz, Ramazan Elman, Hilmi Şahin’e teşekkür etti.

Bakmadan Geçme