Burak Yılmaz istifa etti!

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Beşiktaş mağlubiyetinin ardından görevinden istifa etti.

Trendyol Süper Lig’in 7’nci haftasında Bellona Kayserispor, sahasında Beşiktaş’a 3-0 mağlup oldu. Bu sonucun ardından Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısından konuşan Yılmaz, ilk 60 dakika planlarının başarıyla uygulandığını ancak gol yollarında etkisiz kaldıklarını belirtti. “Beşiktaş bugün kötü oynasa da nasıl kazanılacağını gösterdi. Göztepe maçı hariç, diğer maçlarda yenilgiyi hak etmedik.” diyen Yılmaz, kazanamamanın tüm taraftarları yıprattığını ifade etti.


Yılmaz, geçen sezon transfer yasağına rağmen takımını ligde tutmayı başardığını ve bu sezona da aynı motivasyonla başladığını dile getirdi. Ancak, alınan sonuçların ardından takımda bir değişimin gerektiğini düşündüğünü vurgulayan Yılmaz, “Artık bir kıvılcım lazım, belki ben gidersem bir kan değişikliği takıma yararlı olur.” İfadelerini kullandı.


Görev süresi boyunca kendisine güvenen ve destek veren herkese teşekkür eden Burak Yılmaz, Kayserispor’un başarısı için görevi bırakmanın en doğru karar olduğunu belirterek istifasını açıkladı.
 

Bakmadan Geçme