• Haberler
  • Güncel
  • Bu uygulama ile bilinçli alışveriş dönemi başlıyor

Bu uygulama ile bilinçli alışveriş dönemi başlıyor

'Boykot Kafası' uygulaması ile bilinçli alışveriş dönemi başlıyor,

Sosyal medya platformu "Boykot kafası", kullanıcılarına daha bilinçli alışveriş yapma imkanı sunan yeni bir mobil uygulama geliştirdi.

"Boykot Kafası" adlı bu uygulama, kullanıcılarına değerlerine uygun ürün ve markaları belirlemelerine yardımcı olmayı hedefliyor.

Tüketicilerin alışverişlerinde daha bilinçli kararlar vermelerine yardımcı olmak amacıyla geliştirilen "Boykot Kafası" adlı yeni uygulama, hem iOS hem de Android platformlarında ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Bu uygulama ile bilinçli alışveriş dönemi başlıyor

ÜRÜN BARKOD TARAMA ÖZELLİĞİ, KOLAYLIK SAĞLIYOR

"Boykot Kafası" 'nın sunduğu en önemli özelliklerden biri, ürün barkad tarama işlevi. Kullanıcılar, ürünlerin barkodlarını tarayarak üretici firmalar hakkında bilgi edinebiliyor. Bu özellik sayesinde, tüketiciler firmaların politikaları ve toplumsal sorumlulukları hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşabiliyor.

"Boykot Kafası," tüketicilerin alışverişlerinde bilinçli seçimler yapmalarını kolaylaştırarak, toplumsal sorumluluk bilincini yaygınlaştırmayı amaçlıyor. Uygulama, kullanıcıların hem kendileri hem de dünya için daha iyi kararlar vermelerine yardımcı oluyor.

7 Ekim' de Gazze' ye yönelik saldırıların ardından vatandaşların birçok markayı boykot etme kararı almasıyla bu tür uygulamalara ihtiyaç arttı. Bu olay, birçok insanın alışveriş tercihlerini gözden geçirmesine ve daha bilinçli tüketim yapmasına neden oldu. "Boykot Kafası" bu noktada devreye girerek, boykot edilmesi gereken ürünlerin kolaylıkla tespit edilmesini sağlıyor.

Bu uygulama ile bilinçli alışveriş dönemi başlıyor

 

 

 

 

 

Bakmadan Geçme