Bu proje gençlere istihdam sağlıyor!

Gençlerin nitelikli eleman olarak kazandırılma amacıyla başlatılan 'Genç Başiskele, Genç İstihdam Projesi'nde eğitimler sürüyor.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın hibe programında, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı'nın desteğiyle hazırlanan Başiskele Belediyesi'nin projesi "Genç Başiskele, Genç İstihdam" için resmi işlemlerde ticari belgelerin hazırlanması, geliştirme ve uyum eğitimi kursu eğitimleri başladı.

Başiskele Kariyer ve İstihdam Merkezi (BAŞKİM) idaresinde Türkiye Yüzyılı Gençlik Merkezi'nde verilen kursa, muhasebe alanında kaydı bulunan 17 genç katılım gösteriyor. Haftada 4 gün verilen kurs 3 hafta sürecek. Toplamda 64 eğitim saatini başarıyla tamamlayan kursiyerler, MEB onaylı sertifikalarını alacak.

Sosyal girişimcilik ve sosyal sorumluluk için hazırlanan Genç Başiskele Genç İstihdam Projesi çerçevesinde Başiskele sınırları içerisindeki firma ve işletmelerin ihtiyaçlarıyla uyumlu olarak bu firmaların nitelikli eleman ihtiyaçlarının giderilmesi ve verilecek uygulamalı atölye eğitimleriyle nitelik kazandırılan gençlerin istihdama kazandırılması sağlanıyor. 
 

Bakmadan Geçme