Bozkır ve Aytemur aileleri akraba oldu

Konya'nın tanınmış ailelerinden Bozkır ailesinin kızları, Eğitim camiasının güleryüzlü ve sevilen isimlerinden Şerife Akile Bozkır ile Erzincan kentinin tanınmış ailelerinden olan Aytemur ailesinin oğulları eğitimci Rıdvan Aytemur önceki gün Meram'da bulunan Fahrünnisa Kültür Merkezinde düzenlenen nikah töreni ile hayatlarını birleştirdi.

Bozkır ve Aytemur aileleri akraba oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya’nın tanınmış ailelerinden Bozkır ailesinin kızları, Eğitim camiasının güleryüzlü ve sevilen isimlerinden Şerife Akile Bozkır ile Erzincan kentinin tanınmış ailelerinden olan Aytemur ailesinin oğulları eğitimci Rıdvan Aytemur önceki gün Meram’da bulunan Fahrünnisa Kültür Merkezinde düzenlenen nikah töreni ile hayatlarını birleştirdi.

Çiftin nikah törenine her iki ailenin yakınları, sevenleri ve dostlarından oluşan yaklaşık 5 yüz kişi katıldı. Genç Çiftin düğün töreni ise damadın memleketi olan Erzincan da bugün gerçekleşecek. Erzincan merkezde bulunan Ekin düğün salonunda yapılacak düğüne ise yaklaşık 3 bin kişinin katılması bekleniyor. Bizlerde Hakimiyet ailesi olarak genç çifte bir ömür mutluluk diliyoruz

Bakmadan Geçme