• Haberler
  • Konya
  • Boykot kararının ardından işleri bereketlendi, çalışanlarına zam yaptı

Boykot kararının ardından işleri bereketlendi, çalışanlarına zam yaptı

Konya'nın yerel marketi Nar Gross Toptan Market Zinciri, boykot kararının ardından işlerinin bereketlenmesi gerekçesiyle çalışanlarına maaş zammı yaptı.

Konya’nın yerel marketi Nar Gross Toptan Market Zinciri, 7 Ekim 2023 tarihinden itibaren İsrail'in Gazze'de uyguladığı katliam ve soykırıma destek veren tüm markaların ürünlerini raflarından kaldırarak boykot etme kararı aldı.

Bu karar, basında yankı buldu ve vatandaşlardan büyük destek gördü.

Nar Gross Toptan Market'i n yöneticisi Hasan  Hüseyin Uçar, boykot kararının ardından beklenenin aksine işlerinin bereketlendiğini belirtti ve bu vesileyle, 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere tüm personelin maaşlarına %20 oranında zam yapıldığını açıkladı.

Hasan Hüseyin Uçar, yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

 "Her türlü ticari kaybı ve zararı göze alarak aldığımız boykot kararından sonra, Rabbimizin inayet ve keremi, sizlerin de emek ve gayretlerinizle işlerimiz bereketlendi elhamdülillah. Bu başarının altında her birinizin ayrı ayrı imzası olduğu inancındayım. Bu vesileyle, özverili gayret, sadakat ve desteklerinize bir teşekkür mahiyetinde, 1 Temmuz 2024'ten itibaren geçerli olmak üzere maaşlarınıza %20’lik ara zam yapacağımızı bildirmekten mutluluk duyuyorum. Yapılan bu ara zammın hanelerinize bereket vesile olmasını niyaz eder, iyi çalışmalar dilerim."

Nar Gross Market'in aldığı bu karar, hem çalışanlar hem de müşteriler tarafından örnek bir davranış olarak takdir topladı.

Boykot kararının ardından işleri bereketlendi, çalışanlarına zam yaptı

Bakmadan Geçme