Bilgehane inşaatı birlikte incelediler

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan ve AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ile birlikte Büyükşehir Belediyesi tarafından Ereğli'de sürdürülen Bilgehane inşaatını inceledi.

Bilgehane inşaatı birlikte incelediler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

. AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, gençler için yapılan binanın inşaatının yüzde 70’ler seviyesine geldiğini belirterek, “Bir elimiz hep Ereğli’de oldu, bundan sonra da olmaya devam edecek” dedi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Bilgehanenin 6 bin 500 metrekare alanda, yaklaşık 250 milyon lira maliyetle gençler için yapıldığını belirterek; KOSKİ hizmet binasının da bulunacağı tesisin 2025 yılının ilk çeyreğinde tamamlanacağını dile getirdi.

Bilgehane inşaatı birlikte incelediler

AK Parti Konya İl Başkanı Angı, “Büyükşehir Belediye Başkanımız her zaman Ereğli’nin ihtiyaçlarını karşılama noktasında çalışıyor. Ereğli’mize yakışan güzel işlerin daha da artarak devam edeceğine inanıyoruz” diye konuştu. Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Ereğli’de yapımı sürdürülen Bilgehane inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. 
 

Bakmadan Geçme