Beyşehir gündemi

Konya' nın Beyşehir ilçesinde bugün neler oldu? İşte detaylar

Konya' nın Beyşehir ilçesinde zabıta ekipleri denetime çıktı.

Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, pazar yerinde denetim düzenlendi. 

Gerçekleştirilen denetimde ekipler, hijyen kurallarına uygunluğu ve fiyat etiketlerini kontrol etti.

Beyşehir gündemi

Yıkılma tehlikesi bulunan metruk binaların denetlenmesi sonucu, belediyenin Fen İşleri ve Yapı Kontrol Müdürlüklerince metruk bina yıkımlarının devam ettiği ifade edildi. Yürütülen çalışmalarla vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanmasının planlandığı belirtildi.

Beyşehir Belediyesi’nin evde bakım hizmetleri kapsamında belediye ekipleri tarafından sunulan hizmetle özellikle kimsesi kalmamış yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlara her türlü destek ücretsiz olarak sağlanmaya devam ediyor.

Beyşehir gündemi

Beyşehir ilçesinde yetiştirilen küçük başlarda koruyucu hayvan sağlığı için yürütülen çalışmalar devam ediyor. 

Beyşehir gündemi

Beyşehir Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ilçe genelinde faaliyet gösteren küçükbaş hayvancılık işletmelerinde aşılama, kimliklendirme ve sağlık taraması işlemlerinin yürütüldüğü açıklandı.

Beyşehir gündemi

Beyşehir ilçesinde saha çalışmalarını sürdüren tarım uzmanları ekilişi yapılan ürünlerin gelişim durumunu incelendi. İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hüseyin Özver beraberindeki teknik personellerle sahaya çıktı.

Tarım alanlarında yem bitkisi desteği kapsamında ekiliş kontrolleri, ayçiçeği, fasülye ve nohut tohumlarının ekiliş ve gelişimleri denetlendi.

Beyşehir gündemi

AA

Bakmadan Geçme