Beyşehir'de asfalt seferberliği başlıyor
Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, ilçe genelinde yürütülecek asfaltlama çalışmalarıyla ilgili önemli bilgiler paylaştı. Başkan Bayındır, bu yıl içerisinde Beyşehir merkezdeki tüm ana caddelerin asfaltlanarak modern bir görünüme kavuşturulacağını söyledi.
Çalışmaların Mayıs ayında başlayacağını belirten Bayındır, ilk asfalt uygulamasının Prof. Dr. Yılmaz Muslu Caddesi, yani Isparta yolu üzerinde yapılacağını ifade etti. Bu güzergahtaki altyapı işlemlerinin hızla sürdüğünü dile getiren Bayındır, “Hava koşullarının elverişli hale gelmesiyle birlikte bu bölgede prestijli bir yol çalışması başlatacağız” dedi.
Her sabah erken saatlerde ilçede denetim yaptığını belirten Başkan Bayındır, eksiklerin sahada birebir gözlemlendiğini söyledi. “Sabah 6 ile 8 arasında ilçe turu atıyor, ihtiyaçları yerinde tespit ediyoruz. Ekiplerimizle birlikte bu yıl ana arterlerin tamamında asfalt çalışmalarını bitirmeyi hedefliyoruz” açıklamasında bulundu.
Bakmadan Geçme





