Beyşehir Bisiklet Festivali, ilk 3'e girdi!

Beyşehir'de düzenlenen Bisiklet Festivali, büyük bir başarıya imza atarak en çok ziyaret edilen üç festivalden biri olmayı başardı. Doğa ve spor tutkunlarını bir araya getiren festival, yerli ve yabancı ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Beyşehir Bisiklet Festivali, ilk 3'e girdi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu yıl on ikincisi gerçekleştirilen Bisiklet Festivali Türkiye Festivalleri Platformu tarafından en çok ziyaret edilen üç festivalden birinin Beyşehir Bisiklet Festivalinin olduğunu duyurması Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır tarafından da memnuniyetle karşılandı. 

İlçenin tanıtımı açısından son derece yararlı bir etkinlikten böylesi güzel dönüşümlerin sağlanmasının büyük bir kazanım olduğuna vurgu yapan Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır; “ Bisiklet Festivali, Beyşehir’in tanıtımına büyük katkı sağladı. Hem doğa güzelliklerimizle hem de spor etkinliklerimizle dikkat çeken ilçemiz, bisiklet tutkunlarının vazgeçilmez adreslerinden biri haline geldi. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.” Dedi.

Beyşehir Gölü manzarası eşliğinde gerçekleştirilen festival, hem katılımcılara eşsiz bir deneyim sunarken hem de ilçeye olan turist akışını artırdı. Festivalin önümüzdeki yıllarda daha da büyümesi hedefleniyor.
 

Bakmadan Geçme