• Haberler
  • Güncel
  • BBP Genel Başkanı Destici: 'Yolculuğunuz kemerli olsun'

BBP Genel Başkanı Destici: 'Yolculuğunuz kemerli olsun'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Ramazan Bayramı öncesi yola çıkacak vatandaşları trafik kurallarına uymaları konusunda uyararak,...

BBP Genel Başkanı Destici: 'Yolculuğunuz kemerli olsun'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Ramazan Bayramı öncesi yola çıkacak vatandaşları trafik kurallarına uymaları konusunda uyararak, "Yolculuğunuz kemerli olsun" dedi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Ramazan Bayramı boyunca ailesini ve akrabalarını ziyaret eden milyonlarca vatandaşın yollarda olmasına ve yoğunluğun trafikte neden olabileceği olumsuzluklara dikkat çekmek amacıyla araca binerek ""Bayramınız kemerli olsun" dedi. Ramazan Bayramı süresince trafik tedbirleri çerçevesinde emniyet kemeri kullanımını yaygınlaştırmak için "Bayramınız kemerli olsun" sloganına destek veren Destici, trafik kazalarının yaşanmaması, kazaların hafif ve kayıpsız atlatılması için vatandaşların trafikte kurallara azami derecede uyma ve "emniyet kemeri" kullanımına dikkat etmeleri uyarısında bulundu. Destici, vatandaşlara kazasız belasız yolculuklar ve hayırlı bayramlar dileklerini de iletti.

Bakmadan Geçme