• Haberler
  • Konya
  • Bayındır: Beyşehir Halkı'nın hizmetkarıyım

Bayındır: Beyşehir Halkı'nın hizmetkarıyım

31 Mart yerel seçimlerinde, Beyşehir'de yüzde 44 üzerinde aldığı oy ile belediye başkanı seçilen Adil Bayındır, 'Beni tekrar belediye başkanlığı görevine getirerek Beyşehir'e hizmet etme görevini veren Beyşehir halkına minnettarım' dedi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Bayındır: Beyşehir Halkı'nın hizmetkarıyım

Hakimiyet medya gurup yönetim kurulu başkanı Yusuf Gürbüz, mali ve idari iller müdürü Mustafa Uğurlu ile Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Zafer Samancı Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Hakimiyet gazetesi yönetimini  makamında ağırlayan Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Bayındır,  seçimin demokratik bir düzen içinde geçtiğini ifade etti. Bayındır’ Seçimler Beyşehir’de her zaman olduğu gibi centilmenlik içinde geçti. Kazanmak üzerine son söz halkındı ve halkımızda sandıkta sözünü söyledi. Beni göreve getirerek hizmeti sen yapacaksın dedi. Beyşehir halkı bizi bugüne dek hiç yolda bırakmadı. Bu seçimde de bize güvenini ortaya koydu. Beyşehir’e hizmet etme görevini bize verdi. Elbette bundan dolayı çok mutluyum’ dedi.

Bayındır: Beyşehir Halkı'nın hizmetkarıyım
Beyşehir halkına minnettar olduğunu da ifade eden Başkan Bayındır’ Bizim artık Beyşehir’e hizmet etme gibi önemli bir görevimiz var. Muradımız belli Halkımızın bize gösterdiği güveni boşa çıkarmadan hizmette en iyisini halkımıza sunmaktır. Samimiyet içinde bize oy veren vermeyen herkesi bir tutarak ayrım yapmaksızın herkese hizmet edeceğiz. Bugüne kadar böyle oldu bundan sonra ’da bu değişmeyecek’ ifadelerini kullandı. Ziyaret Hakimiyet medya gurup yönetim kurulu başkanı Yusuf Gürbüz'ün Başkan Bayındır'a üzerinde isminin yazılı olduğu işlemeli çini tabağı hediye etmesi ile son buldu 

Özel Haber

Bakmadan Geçme