• Haberler
  • Güncel
  • Başkan Ustaoğlu: Taleplerini dinledik, gerçekleştiriyoruz

Başkan Ustaoğlu: Taleplerini dinledik, gerçekleştiriyoruz

Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yusuf Gürbüz ve Mali ve İdari İşler Müdürü Mustafa Uğurlu Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu'yu ziyaret etti.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Başkan Ustaoğlu: Taleplerini dinledik, gerçekleştiriyoruz

Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yusuf Gürbüz, Mali ve İdari İşler Müdürü Mustafa Uğurlu, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Zafer Samancı ve gazetemizin yazarlarından Hakkı Balcı Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’yu ziyaret etti. Ziyaret esnasında açıklamalarda bulunan Başkan Ustaoğlu, gençlerle doğru iletişim kurduğunu belirterek “Onların taleplerini, isteklerini sonuna kadar dinledik. Yavaş yavaş da gerçekleştiriyoruz.” dedi.

“İSTİYORUZ Kİ, BU ŞEHİRDE GENÇLER MUTLU OLSUNLAR”

Özellikle gençler için spor alanında ciddi çalışmalar yaptığını belirten Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, “Sahada gençlerle iletişim kurup onların dertlerini dinlemeyi, onları size anlatmak istediklerini sonuna kadar dinlemeyi başarabiliyorsanız bu anlamda iyi bir veri elde ediyorsunuz. Ben elde ettiğim gençlerle ilgili verileri bundan sonraki süreçte de burayı yönetirken de kullanacağım. Önceden de sosyal hayatın içinde seçimden önceki süreçte de gençlerle doğru iletişim kurabiliyordum. Bu süreçte de doğru iletişim kurduk onlarla. Onların taleplerini, isteklerini sonuna kadar dinledik. Yavaş yavaş da gerçekleştiriyoruz. Önümüzdeki süreçte daha çok bu anlamda gençlerin taleplerini gerçekleştirmekle ilgili çaba sarf edeceğiz. İstiyoruz ki, burada bu şehirde gençler mutlu olsunlar. Özellikle spor alanında ciddi çalışmalar yapıyoruz. Spor turnuvaları düzenliyoruz. Yine önümüzdeki süreçte spor etkinlikleri düzenleyeceğiz Seydişehir merkezde. Gençlerin ilgisini, alakasını daha çok spor dallarına çekmek istiyoruz. İlaveten, gençlerle ilgili başka sosyal etkinlikler de planlayacağız.” ifadelerini kullandı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme