• Haberler
  • Konya
  • Başkan Ustaoğlu muharrem ayı iftarına katıldı

Başkan Ustaoğlu muharrem ayı iftarına katıldı

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, Muharrem ayı dolayısı ile Değirmenci Mahallesinde düzenlenen iftar programına katıldı.

Başkan Ustaoğlu muharrem ayı iftarına katıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muharrem ayının başlaması nedeni ile Seydişehir Belediyesi tarafından verilen iftar yemeğinde mahalle sakinleri iftarını açarken Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu katılanlara yemek dağıttı. Açılan iftarın ardından yemek duası yapan Dede Şafak Şendoğan, Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’na teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi. 

Başkan Ustaoğlu muharrem ayı iftarına katıldı

Muharrem aylarının hayırlı olmasını ve tuttukları oruçlarının kabul olması dileğinde bulunan Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, “Muharrem ayı dolayısı ile sizlerle birlikte hemhal olalım istedik. Aşure ve Muharrem ayımız hayırlı mübarek olsun, Allah oruçlarınızı kabul etsin. Sizlerle birlikte mahallemizde farklı etkinlikler ve programlar düzenleyeceğiz, birlikte olacağız. Barışın, kardeşliğin, birliğin günü olan Muharrem ayının bereket ve güzellikler getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.Oruçların açılmasının ardından mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Ustaoğlu, mahalle sakinlerinin talep ve isteklerini dinledi.

Başkan Ustaoğlu muharrem ayı iftarına katıldı

Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nun katıldığı iftar programında CHP İlçe Başkanı Orhan Özel ve Kadın kolları Başkanı Şerife Çobanoğlu, Değirmenci Mahallesi Muhtarı Mehmet Yavuz da yer aldı.  
 

Bakmadan Geçme