Başkan Ustaoğlu: Ciddi manada katkı sağlayacak

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu: 'Kent konseyimiz katılımcı belediyecilik anlayışına ciddi manada katkı sağlayacak bir sistem olacak'.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Başkan Ustaoğlu: Ciddi manada katkı sağlayacak

Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yusuf Gürbüz, Mali ve İdari İşler Müdürü Mustafa Uğurlu, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Zafer Samancı ve gazetemizin yazarlarından Hakkı Balcı Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’yu ziyaret etti. Ziyaret sırasında bir dizi açıklamalarda bulundu. Başkan Ustaoğlu, seçim beyennamesinde belirtilmiş olan projelerle ilgili çalışmalar yaptıklarını belirterek “Her detayı düşünmek, her detayı değerlendirmek ve kamunun kaynaklarını doğru kullanmak istiyoruz” dedi.

“BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINA CİDDİ MANADA KATKI SAĞLAYACAK”

Seydişehir’in 1 Nisan’dan sonra rahat bir nefes aldığını vurgulayan Başkan Ustaoğlu, insanların mutlu olduğunu, keyifli olduğunu gözlemlediklerini belirtti. İlave bir kaç etkinlik de planladıklarını dile getiren Hasan Ustaoğlu, “Seydişehir tabirinde ilk defa kent konseyi kuruldu. Kent konseyimiz katılımcı belediyecilik anlayışına ciddi manada katkı sağlayacak bir sistem olacak. Seydişehir’imizin hemşehircilik bilincini, Seydişehir’de yaşayan insanların ortak sorumluluk alacağı, sorumluluklar üstleneceği ve bu sorumluluklarla ilgili olarak düşüncelerini, fikirlerini ortaya koyabileceği bir mecra olacak. Kent konseyimiz bize bütün Seydişehir’de bulunan sivil toplum kuruluşlarımızı, Seydişehir’de teşkilatı bulunan siyasi partili temsilcilerini, muhtarlarımızı, kaymakamlığımızın görevlendirdiği kurum amirlerimizi dahil ettik. Ve ilk toplantısını 1 Temmuz’da gerçekleştirip kuruluşunu yapmış olduk.” ifadelerini kullandı.

“HER GÜN SAHADAYDIM”

Öte yandan, şehirde gözlem fırsatı elde etmiş olduğunu belirten Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, “4 aylık sürecin tamamında sahadaydım. Her gün sahadaydım. Daha çok bu şehrin insanlarının konuşmasını sağladım. Onlara sordum, daha çok onları dinledim. Bu yolla şehirde bir gözlem yapma fırsatı elde etmiş oldum. Bu yaptığım gözlemler neticesinde söyleyebilirim ki, şehrimizin insanı şehrin daha sosyal olmasını istiyor. Önümüzdeki süreçte hem 5 Ağustos’ta hem 30 Ağustos’ta bir çok etkinlik planlıyoruz. Sosyal belediyecilik noktasında daha bir çok çalışmamız olacak. Hem ekonomik açıdan hem de sosyal açıdan şehri daha yaşanabilir bir yere, bütün insanların şehirde insanların kendine bir anlam bulduğu şehir haline getirmeye devam edeceğiz inşallah.” şeklinde sözlerini noktaladı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme