Başkan Ünlügül'ün ziyaretleri devam ediyor

Konya Sıhhi Tesisat ve Kaloriferciler Odası Başkanı Mehmet Ünlügül ve Yönetim Kurulu Üyeleri'nin sektörde faaliyet gösteren firmalara ziyaretleri aralıksız sürüyor. Bu çerçevede, 1994 yılından bugüne sektörde faaliyet gösteren Yakarer Yapı Malzemelerini Yönetim Kurulu Başkanı Emre Yakarer'i ziyaret ederek sektöre sağladığı katkılardan dolayı Ahilik Sancağı hediye etti.

Başkan Ünlügül'ün ziyaretleri devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Sıhhi Tesisat ve Kaloriferciler Odası Başkanı Mehmet Ünlügül ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yakarer Yapı Malzemelerini Yönetim Kurulu Başkanı Emre Yakarer’i ziyaret etti. Başkan Ünlügül, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada “Yakarer Yapı Malzemeleri sektörümüze kaliteli, garantili, satış sonrası desteği ve malzeme tedariğinde önemli bir rol üstlenmektedir. Sektörümüzde en büyük destekçimiz ve çözüm ortağımız olan Yakarer Yapı Malzemeleri Yönetim Kurulu Başkanı Emre Yakarer başta olmak üzere tüm çalışanlarına teşekkürlerimizi iletiyoruz” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emre Yakarer ise sektöre destek vermeyi sürdüreceklerini belirtti. Emre Yakarer, Oda Başkanı Mehmet Ünlügül ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Ünlügül, ziyaretin sonunda Emre Yakarer’e Ahilik Sancağı takdim etti.

Başkan Ünlügül'ün ziyaretleri devam ediyor

Bakmadan Geçme