• Haberler
  • Spor
  • Başkan Korkmaz sağ bek için müjdeli haberi verdi!

Başkan Korkmaz sağ bek için müjdeli haberi verdi!

Konyaspor'da Başkan Ömer Korkmaz, 2'nci Başkan Adem Bulut ve Basın Sözcüsü Nuri Kaymak medya bilgilendirme toplantısında ildeki basın mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Korkmaz toplantıda sağ bek konusunda müjdeli haber verdi.

Toplantıda basın mensuplarıyla buluşan Başkan Ömer Korkmaz, 2'nci Başkan Adem Bulut ve Basın Sözcüsü Nuri Kaymak, bu sezon Konyaspor'un hedeflerinden, yapılan transferlerden ve geçtiğimiz sezon takımın eksiklerinden bahsederek, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ekonomik açıdan eksiklerinin olduğunu ve çözmeye çalıştıklarını aktaran Korkmaz, sağ bek transferinin yabancı bir isim olacağını, 1.5 aydır bir ismi transfer etmek için uğraştıklarını ama rakam kısmında anlaşamadıklarını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanına teşekkür etti 

Başkan Korkmaz, “Kulüp yetkilileriyle bir araya gelerek transfer yasağını ortadan kaldırdık. Bu konuda katkıları bulunan Başkan Uğur İbrahim Altay'a da teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Sakat olmamasına rağmen oynamadı

Ömer Korkmaz, Marlas Moreno’nun en pahalı sözleşmesi olan 3 futbolcudan bir
tanesi olduğunu belirterek, sezon sonlarında oynanan maçlarda sakat olmamasına rağmen takıma katkı sağlamadığını ve yollarını ayırdıklarını dile getirdi. 

 

Bakmadan Geçme