• Haberler
  • Konya
  • Başkan Altay Konyalılara teşekkür etti:  'İnananlar kazanacak' 

Başkan Altay Konyalılara teşekkür etti:  'İnananlar kazanacak' 

Konya'da dün gerçekleştirilen Filistin Mitingi'nde ön saflarda yer alan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Hakimiyet.com'a özel açıklamalarda bulundu. Altay konuşmasında, meydanları dolduran Konyalılara teşekkür etti. İşte detaylar… 

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Başkan Altay Konyalılara teşekkür etti:  'İnananlar kazanacak' 

Konya’da dün gerçekleştirilen Filistin Mitingi’nde Mevlana Meydanı doldu, taştı. Konyalı Belediye Başkanları, STK Yöneticileri ve Milletvekillerin ön safta yer aldığı mitingde mahşeri bir kalabalık vardı.

Program kapsamında Hakimiyet.com’a özel açıklamalarda bulunan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, meydanı doldurdukları için Konyalılara teşekkür etti.

Altay açıklamalarında, “Haniyye sağlığında tüm meydanlarda Filistin’le ilgili bir program yapılmasını istemişti. Bugün gelinen noktada onun mirasını gerçekleştiriyoruz. Meydanını dolduran tüm Konyalılara teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. 

Başkan Altay Konyalılara teşekkür etti:  'İnananlar kazanacak' 

“İNŞALLAH İNANALAR KAZANACAK GAZZE, KUDÜS VE FİLİSTİN ÖZGÜR OLACAKTIR”


Başkan Altay’ın açıklamaları şu yönde:  “Haniyye sağlığında tüm meydanlarda Filistin’le ilgili bir program yapılmasını istemişti.

Bugün gelinen noktada onun mirasını gerçekleştiriyoruz. Meydanını dolduran tüm Konyalılara teşekkür ediyorum. İsmail Haniyye’ye Allah’tan rahmet diliyorum.

İsrail, böyle alçakça saldırılar yaparak, Filistin davasını akamete uğratacağını sanıyor ama bu tür olaylar Müslümanları daha güçlendiriyor, bir araya getiriyor.

İnşallah inanalar kazanacak Gazze, Kudüs ve Filistin özgür olacaktır. Buna inanıyoruz.” 
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme