• Haberler
  • Konya
  • Başkan Altay İtfaiye Teşkilatı'nın 310. Kuruluş Yılını Kutladı

Başkan Altay İtfaiye Teşkilatı'nın 310. Kuruluş Yılını Kutladı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay İtfaiye Teşkilatı'nın 310'uncu kuruluş yıl dönümü ve İtfaiye Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, 'Konya'mızda ve ülkemizin dört bir noktasında vazifesini icra eden tüm itfaiyecilerimize muvaffakiyetler diliyorum' dedi.

Başkan Altay İtfaiye Teşkilatı'nın 310. Kuruluş Yılını Kutladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İtfaiye Teşkilatı’nın 310. kuruluş yıl dönümü ve İtfaiye Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Altay’ın mesajı şöyle:

“310 yıldır hayat kurtarmak adına fedakârca görev yapan itfaiyecilerimiz, her zaman takdirinin en büyüğünü hak etmektedir.

Sadece yangınlarla değil, deprem ve sel gibi afetler karşısında da milletimize kalkan olan itfaiye teşkilatı mensuplarımız; ortaya koymuş oldukları üstün özverileriyle hepimizin gönlünde önemli bir yer sahip olmuştur. 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde de de şahit olduk ki; itfaiye teşkilatımızın her bir kahramanı, bir canı daha kurtarmak için hiç tereddüt etmeden kendi canlarını ortaya koydu.

Başkan Altay İtfaiye Teşkilatı'nın 310. Kuruluş Yılını Kutladı

Bizler de Konya Büyükşehir Belediyesi olarak, itfaiye teşkilatımızın imkân ve kabiliyetini artırarak, gücüne güç katmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Hâlihazırda 31 ilçemizde 80 merkezde toplam 872 personelimiz, sadece Konya’mızda değil ülkemizde nerede ihtiyaç varsa orada kahramanca görevini yapmaya devam etmektedir. 

Geçtiğimiz yıl 13 bin 570 olaya müdahale eden Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatımız, bu yıl Eylül ayına kadar 9 bin 703 olayda vatandaşlarımızın imdadına yetişmiştir. Büyük fedakârlıklarla görevini yerine getiren itfaiye personellerimize teşekkür ediyor, görevi başında şehit olan itfaiyecilerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

Başkan Altay İtfaiye Teşkilatı'nın 310. Kuruluş Yılını Kutladı

İtfaiye Teşkilatı’mızın kuruluşunun 310. yılını ve İtfaiye Haftası’nı kutluyor, Konya’mızda ve ülkemizin dört bir noktasında vazifesini icra eden tüm itfaiyecilerimize muvaffakiyetler diliyorum.”
 

Bakmadan Geçme