• Haberler
  • Konya
  • Başkan Altay duyurdu: Fotoğraf yarışması olacak!

Başkan Altay duyurdu: Fotoğraf yarışması olacak!

Konya Büyükşehir Belediyesi, 'Ustalardan Miras, Kaybolmaya Yüz Tutmuş Meslekler' konulu fotoğraf yarışması düzenleyecek. Bu yıl 3'üncüsü düzenlenecek olan yarışma hakkında konuşan başkan Altay, 'Fotoğraf sanatına gönül veren herkesi yarışmamıza katılmaya davet ediyorum.' dedi.

Başkan Altay duyurdu: Fotoğraf yarışması olacak!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Büyükşehir Belediyesi, “Ustalardan Miras, Kaybolmaya Yüz Tutmuş Meslekler” konulu fotoğraf yarışması düzenleyecek. Bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek olan yarışma hakkında konuşan başkan Altay, “Fotoğraf sanatına gönül veren herkesi yarışmamıza katılmaya davet ediyorum.” dedi.

Konya Büyükşehir Belediyesi, yok olmaya yüz tutan mesleklerin yaşatılması amacıyla yaptığı “Ustalardan Miras, Kaybolmaya Yüz Tutmuş Meslekler” temalı fotoğraf yarışmasının yapılacağını duyurdu. 


“HERKESİ YARIŞMAMIZA KATILMAYA DAVET EDİYORUM”

Konu hakkında açıklama yapan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay, “Yarışma; ahşap, cam, deri, hayvan ve bitki atıkları, ipek-tekstil, maden, toprak-taş, hammaddesi karışık olan el sanatları gibi meslek gruplarını kapsıyor.

Ustaların bilgi ve becerilerinin sonraki nesillere aktarılması için herkesin katkısına ihtiyacımız var. Fotoğraf sanatına gönül veren herkesi yarışmamıza katılmaya davet ediyorum” diye konuştu. Yarışmada için son başvuru tarihi 28 Ağustos olarak belirlendi. 
 
 

Bakmadan Geçme