• Haberler
  • Konya
  • Başkan Akpınar Kutören Mahallesi'ni ziyaret etti

Başkan Akpınar Kutören Mahallesi'ni ziyaret etti

Ereğli Belediye Başkanı Umut Akpınar Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve Meclis Üyeleriyle birlikte Kutören Mahallesi'ni ziyaret ederek hizmet binalarını inceledi ve mahallelilerle bir araya geldi.

Başkan Akpınar Kutören Mahallesi'ni ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ereğli Belediye Başkanı Umut Akpınar Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve Meclis Üyeleriyle birlikte Kutören Mahallesi’ni ziyaret ederek hizmet binalarını inceledi ve mahallelilerle bir araya geldi.

Esnaf ziyaretinde de bulunan Başkan Akpınar, her bir vatandaşını tek tek dinleyerek istek, talep ve önerilerinin çözümü noktasında istişarelerde bulundu.

Kutören’e gerçekleştirdiği ziyaret hakkında Başkan Akpınar: “Kutören Mahallemizde hemşehrilerimizle bir araya gelerek istek, talep ve önerilerini dinledik, esnaf ziyaretinde bulunduk. Hemşehrilerimizin taleplerini her zaman ön planda tutuyor ve bu doğrultuda hizmetlerimizi yapıyoruz. Bu noktada sürekli sahada yapılan hizmetlerimizi takip ediyoruz ve hemşehrilerimizle bir arada olmaya özen gösteriyoruz. Kutören mahallemizde de çalışmalarımıza devam ediyoruz bundan sonraki süreçte de yapılacak ne varsa yapıp, hizmetlerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme