• Haberler
  • Güncel
  • Bahar ve Nihal Candan kardeşler cezaevinde olay çıkardı

Bahar ve Nihal Candan kardeşler cezaevinde olay çıkardı

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından tutuklanan Bahar ve Nihal Candan kardeşler, cezaevine sevk edildikten sonra ilk günlerinde olay yarattıkları iddia edildi. Bahar Candan'ın infaz koruma memuru ile tartıştığı söylendi.

Bahar ve Nihal Candan kardeşler cezaevinde olay çıkardı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla gözaltına alınan Bahar ve Nihal Candan kardeşler tutuklandı.

Cezaevine nakil sırasında, "Asıl suçlular dışarıda beni çekiyorsunuz. Ünlü olduğum için cezaevine giriyorum" şeklinde ifadeler kullanan Bahar Candan'ın, cezaevine girişinden sonra infaz memuruyla gergin bir diyalog içine girdiği ileri sürülüyor. Bu durum, tutuklu kardeşlerin cezaevi sürecinde yaşanan olayların başlangıcını oluşturuyor.

Süreci takip eden gazeteci Emrullah Erdinç yaptığı yayında şu iddiada bulundu:

"Nihal'in cezaevinde çok sık ağladığını sürekli ağladığını hiç konuşmadığını ama Bahar Candan'ın biraz daha agresif olduğunu, infaz koruma memurlarıyla sürekli bir tartışma halinde olduğunu öğrendim."

“Erdinç devamında ise şunları söyledi: "Bahar sürekli ortamı şikayet ediyormuş, o yüzden memurlar bir iki yerde hafiften seslerini yükselttiler. Burası Etiler'deki lüks restoran değil uyarısında bulundu.”

“Bahar Candan ilk sabah sayıma kalkmak istememiş o yüzden infaz koruma memurları orada da sayıma kaldırıp uyarmış. Bahar ve Nihal Candan yemekleri beğenmemiş en büyük şikayetleri buymuş.”

Bakmadan Geçme