Bahçeli'nin bu seferki misafiri Bekir Efe Acar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bu seferki misafiri 8 yaşındaki Bekir Efe Acar oldu. Küçük ülkücü Genel Başkan Bahçeli'ye ziyaretin anısına Osmanlı Kehribarı tespih hediye etti.  

Bahçeli'nin bu seferki misafiri Bekir Efe Acar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkan Yardımcısı Orhan Acar geçtiğimiz gün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi MHP Genel Merkez Binasında bulunan makamında ziyaret eden Karaarslan ve Acar, liderleri Bahçeli'yle bir süre sohbet etti.

Ziyarete Orhan Acar'ın 8 yaşındaki oğlu Bekir Efe Acar'da katıldı. Bekir Efe Acar Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin makamında babası ve Remzi Başkanıyla birlikte sohbet etti.

Ziyaretten çok memnun kalan Devlet Bahçeli küçük delikanlı Bekir Efe'yi sık sık gelmesi için davet etti. Bekir Efe ise Bahçeliye günün anısına Osmanlı Kehribarı tespih hediye etti.

Orhan Acar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında; "MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli beyi makamında ziyaret ederek, hayır dualarını aldık. Oğlum Bekir Efe'de çok mutlu oldu. Liderimizin tecrübelerinden istifade ettik." dedi.

Başkan Karaaslan ve Acar daha sonra günün anısına Genel Başkan Bahçeli ile hatıra fotoğrafı çekindi. 

Bakmadan Geçme