• Haberler
  • Konya
  • Aydoğdu Mahallesi'nde Su Şebeke Tesisi ve Islah Çalışması Başlıyor

Aydoğdu Mahallesi'nde Su Şebeke Tesisi ve Islah Çalışması Başlıyor

9-19 Ekim 2024 tarihlerinde Aydoğdu Mahallesi Dr. Ahmet Özcan Caddesi'nde su şebeke tesisi ve ıslah çalışmaları yapılacak. Çalışmalar kapsamında, bölgede su kesintileri yaşanabilir ve araç trafiği kısıtlanabilir. Bölge sakinleri ve sürücülerin, bu tarihlerde alternatif güzergâhları tercih etmeleri tavsiye ediliyor.

9-19 Ekim 2024 tarihlerinde Aydoğdu Mahallesi Dr. Ahmet Özcan Caddesi’nde su şebeke tesisi ve ıslah çalışmaları yapılacak. Çalışmalar kapsamında, bölgede su kesintileri yaşanabilir ve araç trafiği kısıtlanabilir. Bölge sakinleri ve sürücülerin, bu tarihlerde alternatif güzergâhları tercih etmeleri tavsiye ediliyor.

Trafik akışı, geçici olarak Nakkaşnigari Sokağı’na yönlendirilip tek yön olarak düzenlenecek. Çalışmaların sürdüğü saatlerde (10:00 - 17:00) bölge sakinlerinin ve sürücülerin dikkatli olmaları, çalışma sahasına giriş yapmamaları tavsiye ediliyor.

Yetkililer, bölgedeki vatandaşlardan anlayış beklediklerini belirterek, su kesintileri ve trafik düzenlemeleri konusunda halkın bilgilendirileceğini vurguladılar.

Özel Haber

Bakmadan Geçme