• Haberler
  • Spor
  • Avrupa'da herkesin konuştuğu milli isim: Kerem Aktürkoğlu!

Avrupa'da herkesin konuştuğu milli isim: Kerem Aktürkoğlu!

Galatasaray'dan Benfica'ya transfer olan milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, oynadığı oyunla Avrupa'yı büyülemeye devam ediyor. Milli futbolcu son maçta da gol attı ve oyundan çıkarken taraftaralar tarafından alkışlandı. İşte detaylar… 

Galatasaray’dan Benfica’ya transfer olan milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, oynadığı oyunla Avrupa’yı büyülemeye devam ediyor. Milli futbolcu son maçta da gol attı ve oyundan çıkarken taraftaralar tarafından alkışlandı. İşte detaylar… 

Yaz transfer döneminin son günlerinde Galatasaray’dan buruk bir şekilde ayrılan Kerem Aktürkoğlu, Benfica’da oynadığı oyunla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

A Milli takımın vazgeçilmezleri arasında yer alan Aktürkoğlu,  Benfica formasıyla 3'ü Porteki Ligi, 1'i ise Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplam 4 maça çıktı. Söz konusu maçlarda 3 gol atan yıldız futbolcu 2 de asist yaparak Avrupa’da şimdiden adından söz ettirdi. 

Avrupa'da herkesin konuştuğu milli isim: Kerem Aktürkoğlu!
OYUNUYLA TAKDİR TOPLUYOR!

Benfica’nın son oynadığı ve 5-1 kazandığı Gil Vicente maçının 25’inci dakikasında sahneye çıkan Kerem Aktürkoğlu, oyundan alındığı sırada ayakta alkışlandı. Bu yıl Benfica formasıyla 4 maça çıkan genç yetenek, 3 gol 2 asistle skora katkı yaptı. Oynadığı maçlarda taraftarların takdirini toplayan Kerem Aktürkoğlu, şimdiden Avrupa’da adından söz ettirmeye başladı. 
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme