AVAX Coin Neden Düşüyor? Son Dakika 22 Haziran 2024

Avalanche (AVAX) Fiyat Analizi: AVAX Coin Fiyatı Neden Düşüyor? Lunc neden düşüyor. Yatırımcıların cevabını aradığı soruyu biz de sorduk ve araştırdık.

Avalanche (AVAX) Fiyat Analizi: AVAX Coin Fiyatı Neden Düşüyor? Lunc neden düşüyor. Yatırımcıların cevabını aradığı soruyu biz de sorduk ve araştırdık.

AVAX için kısa vadede negatif bir görünüm söz konusu.

AVAX'ta yakında milyonlarca dolarlık token kilidinin açılması bekleniyor.

Fiyat artışı için kritik seviye 37 dolar olarak görülüyor.

Piyasa etkisi: Negatif

Avalanche (AVAX) Yorumları

Geçtiğimiz ay AVAX %9 oranında değer kazanmıştı. Ancak kısa vadeli görünümün çok da iç açıcı olmadığını söylemek mümkün. Son 7 günde AVAX yaklaşık %13 oranında değer kaybetti ve düşüş eğilimini sürdürüyor. Ayrıca son 24 saatte işlem hacminde de %22'lik bir azalma görüldü, bu da yatırımcı ilgisindeki azalmaya işaret ediyor olabilir.

Avalanche tarafında yakında 365 milyon dolarlık token kilidinin açılışı bekleniyor. Birçok yatırımcı, bu durumun fiyat üzerinde negatif bir etki yaratacağını düşünüyor. Çünkü milyonlarca AVAX'ın dolaşıma girmesi fiyatı baskılayabilir. Nitekim son günlerdeki düşüşün de dolaşımdaki arzın talebi aşması ile ilgili olduğu değerlendiriliyor.

Avalanche (AVAX) Son Durum

AVAX, geçtiğimiz yıl fiyat performansıyla dikkati çekmişti. Yeni yılın ilk günlerinde düşüşe geçse de Şubat ortasına kadar kayıplarını geri kazandı. AVAX fiyatının yeniden artış trendine girmesi için 37 dolar seviyesindeki desteğin kalıcı olması gerekiyor.

Sonuç olarak, AVAX için kısa vadede negatif bir görünüm hakim. Yaklaşan milyonlarca dolarlık token kilidinin açılışı fiyat üzerinde baskı yaratabilir. Ancak uzun vadede AVAX'ın yeniden değer kazanma potansiyeli olduğu değerlendiriliyor.
 

LUNC'un Düşüş Nedeni

LUNC'un neden düştüğüne dair kesin bir bilgiye sahip olmayan Assistant, bu tür dalgalanmaların genellikle ekonomik veriler, küresel olaylar ve piyasa duyarlılığına bağlı olarak gerçekleşebileceğini ifade etti.

Güncel haberleri dikkatli bir şekilde takip etmenin önemli olduğu vurgulandı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme