ATM'ye çekiçli saldırı

Kartal'da bir şahıs elindeki çekiçle ATM'ye saldırdı.

Olay, İstanbul’un Kartal ilçesi Esentepe Mahallesi’nde geçtiğimiz gün akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, bir şahıs ATM’de yapmak istediği işlemi yapamayınca öfkelenerek ATM’yi terk etti. Yine iddiaya göre, bir süre sonra elinde çekiçle tekrar gelen şahıs, ATM’ye saldırarak parçaladı, daha sonra olay yerinden uzaklaştı. Çevredekilerin durumu ihbar etmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Saldırıdan dolayı ATM’de hasar meydana geldi. Olay anı bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

“UTANÇ VERİCİ”

Yakup Ekşi isimli bir vatandaş olay ile ilgili konuşarak, “İlk seferde gelmiş bir işlem yapmaya çalışmış. Orada bir saldırı gerçekleştirmeye çalışırken arkadaşı engellemiş. Sonra gitmiş, tekrar çekiçle geldi. Çekiçle 5-6 defa vurduğunu gördüm. Sonra sakin bir şekilde çekti gitti” dedi. Bankamatiğe işlem yapmak için geldiğini söyleyen Ali Sabancı ise, “ATM kırılmış, rezillik yani, utanç verici. Yazıklar olsun bunu yapana” ifadelerini kullandı.

Banka görevlilerince ATM’deki paralar güvenli bir şekilde alınırken, polis çekiçli şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Bakmadan Geçme